top of page

man. 18. sep.

|

Multi Helse, Kolbotn

Hviletrening - mindfulness og yoga som stressmestring, Kolbotn

Pust og bevegelse for å øke stresstoleranse og tilstedeværelse. Hensikt er at du oppnår økt indre ro og hvile. Du lærer teori og øvelser som kan bidra til å balansere ditt nervesystem. Du blir kjent med vagusnerven og pusteøvelser du kan trives med. 6 ukers kurs 45 minutter, Pris 1.200,-

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Hviletrening - mindfulness og yoga som stressmestring, Kolbotn
Hviletrening - mindfulness og yoga som stressmestring, Kolbotn

Tid og sted

18. sep. 2023, 17:30 – 23. okt. 2023, 18:15

Multi Helse, Kolbotn, Kolbotnveien 7, 1410 Kolbotn, Norge

Om arrangementet

6-ukers kurs à 45 minutter. Påmelding eller spørsmål på mail til aina@hviletrener.no 

Her vil du få mulighet til å lære om øvelser og teori som bevegelser, hjernen og nervesystemet. Hvilken øvelser kan du trives med - akkurat der du er. Programmer med pusteøvelser, bevegelse og oppmerksomt nærvær trening på 20 minutter kan ha stor effekt for økt ro, hvile og konsentrasjon. Du vil i dette kurset legge til hva som er gode og tilpasset øvelser for deg og din hverdag. 

Passer for deg som er ny til yoga eller ønsker å få tilbake de gode rutiner innen mindfulness og yoga. Kanskje har du utfordringer med stress, utmattelse, konsentrasjon eller uhensiktsmessige mønstre (f.eks avhengighet av mat, sukker, trening eller annet.) Mulighet for gratis forsamtale online eller telefon før oppstart om du ønsker det. 

Aina Gunnerud er kursleder og har solid utdannelse, praksis som kursleder og egenerfaring med øvelser fra mindfulness, yoga, stressmestring og avspenning. 

Erfaring som kursholder i Livsstyrketrening (PiO), Mindful eating (ROS Oslo) og kroppsorienterte metoder (yoga eller TRE)

Kursleder startet selv med MediYoga i 2016 og tok lærerutdannelsen i Mindful Yoga, ferdig i 2020. Hun deltar også i forsikningsprosjekt om Yoga som behandling (UiO. psykologisk institutt)

Hvile YinYoga i 2021. Flere utdannelser innen mindfulness, ernæring og veiledning.

Fordypning i yoga som stressmestring 2023 (TAY - 70, traumeanpassad yoga - forskningbasert undervisning om stress, hjernen og yoga)

Dele dette arrangementet

bottom of page