top of page

Kommende arrangementer

 • Mindful Yoga og avspenning, Oslo
  Mindful Yoga og avspenning, Oslo
  tor. 16. nov.
  Glød Yoga, Frogner
  16. nov. 2023, 16:00 – 18. jan. 2024, 16:00
  Glød Yoga, Frogner, Parkveien 62, 0254 Oslo, Norge
  Få plasser ledig. Kurs 8 ganger. Pust, bevegelse og avspenning for ro og velvære. Hver time har tema og vi tilpasser øvelser til ukens tema. Øvelsene gjøres stående, sittende eller liggende på behagelige ullmatter. Vi øver på oppmerksomt nærvær og tilstedeværelse i kropp og sinn.
 • Minikurs - Matglede og mindfulness
  Minikurs - Matglede og mindfulness
  Flere datoer
  tor. 11. jan.
  Frogner
  11. jan. 2024, 18:00 – 19:30
  Frogner, Parkveien 62, 0254 Oslo, Norge
  Økt matglede oppgir mange som har vært med på "mindful eating" kurs. Kurset har øvelser for å øke tilstedeværelse og oppmerksomhet på sanser. Dette kan redusere matstress og føre til et mer gledesfylt forhold til mat. Kurs 3x, Pris for kurset er 1.000,- Dropin 400,-.
 • Minikurs - TRE (Tension release exercises) og avspenning
  Minikurs - TRE (Tension release exercises) og avspenning
  Flere datoer
  tor. 01. feb.
  Frogner
  01. feb. 2024, 18:00 – 19:15
  Frogner, Parkveien 62, 0254 Oslo, Norge
  TRE er en dyp avspenningsmetode fra kroppens indre kjerne. Lett å lære denne metoden. Kan gi en god søvn, indre ro, velvære og behag. Kan bli benyttet som stressmestring og kroppsorientert traumebehandling i terapi. Tors .1.8.15. febr, 3 x, Pris 900,-
TRE: Bookings Widget
Tidligere arrangement
 • Glød Yoga, Parkveien 62, Oslo
  Pust og bevegelse for å øke stresstoleranse og tilstedeværelse. Hensikt er at du oppnår økt indre ro og hvile. Du lærer teori og øvelser som kan bidra til å balansere ditt nervesystem. Du blir kjent med HRV, vagusnerven og pusteøvelser du kan trives med. 3 ukers kurs à 45 minutter, Pris 900,-
 • Glød Yoga, Frogner, Parkveien 62, 0254 Oslo, Norge
  Kurs 6 uker, ukentlig torsdager Prøvetime 14/9. Påmelding til aina@hviletrener.no Passer for nybegynner til mindfulness og yoga eller deg som ønsker jevnlig praksis. Vi gjør rolige, yogiske bevegelser, pusteøvelser og avslutter med meditasjon. Pris for kurset 1.700, dropin 300,- pr gang.
 • Multi Helse, Kolbotn, Kolbotnveien 7, 1410 Kolbotn, Norge
  Pust og bevegelse for å øke stresstoleranse og tilstedeværelse. Hensikt er at du oppnår økt indre ro og hvile. Du lærer teori og øvelser som kan bidra til å balansere ditt nervesystem. Du blir kjent med vagusnerven og pusteøvelser du kan trives med. 6 ukers kurs 45 minutter, Pris 1.200,-
 • Glød Yoga, Frogner, Parkveien 62, 0254 Oslo, Norge
  Få plasser ledig. Pust, bevegelse og avspenning for ro og velvære. Hver time har tema og vi tilpasser øvelser til ukens tema. Øvelsene gjøres stående, sittende eller liggende på behagelige ullmatter. Vi øver på oppmerksomt nærvær og tilstedeværelse i kropp og sinn.
 • Kolbotn, Kolbotnveien 7, 1410 Kolbotn, Norge
  Kurs 8 uker, ukentlig mandager. Påmelding send mail til aina@hviletrener.no. Pust, bevegelse og avspenning. Vi avslutter med en god avspenningsøvelse som gir velvære og indre ro - som varer lenge!.
 • ROS, rådgivning om spiseforstyrrelser, Storgata 10 B, 0155 Oslo, Norge
  Venteliste! Ønsker du en bedre forhold til mat, kropp og følelser? 8-ukers kurs i samarbeid med ROS (rådgivning om spiseforstyrrelser) i Oslo. Kan vise til gode resultater og du får verktøy og mindfulness øvelser for å støtte deg. Obligatorisk samtale før oppstart av kurs.
 • Sentrum, Storgata 10 B, 0155 Oslo, Norge
  Få plasser ledig. Ønsker du en bedre forhold til mat, kropp og følelser? Kan vise til gode resultater og du får verktøy og mindfulness øvelser for å støtte deg. Obligatorisk samtale før oppstart av kurs.
 • Kolbotn, Kolbotnveien 7, 1410 Kolbotn, Norge
  Kurs 8 uker, ukentlig mandager. Påmelding send mail til aina@hviletrener.no innen 24t før timen. Pust, bevegelse og avspenning. Vi avslutter med en god avspenningsøvelse som gir velvære og indre ro.
 • Villa SULT, Kruses Gate 8, Oslo, Norge
  Få plasser ledig. Pust, bevegelse og avspenning for ro og harmoni. Hver time har tema og vi tilpasser øvelser til ukens tema. Øvelsene gjøres stående, sittende eller liggende på behagelige ullmatter. Vi øver på bevegelse og tilstedeværelse i kropp og sinn.
 • Kolbotn, Kolbotnveien 7, 1410 Kolbotn, Norge
  Prøvetime 31.10. Kurs 4 uker, ukentlig mandager. Påmelding send mail til aina@hviletrener.no innen 24t før timen. Pust, bevegelse og avspenning. Vi avslutter med en god avspenningsøvelse som gir velvære og indre ro.
 • Kolbotn, Kolbotnveien 7, 1410 Kolbotn, Norge
  Prøvetime 31.10. Kurs ukentlig mandager, ved nok påmeldte. Meld interess eller påmelding ved å sende mail til aina@hviletrener.no innen 24t før timen. Pust, bevegelse og avspenning. Vi avslutter med en god avspenningsøvelse som gir velvære og indre ro.
 • Mindfulness og MediYoga Oslo, Dronningens gate 23
  TRE er en dyp avspenningsmetode fra kroppens indre kjerne. Lær denne metoden. Kan gi en god søvn, indre ro, velvære og behag. Blir ofte benyttet som stressmestring og traumebehandling.
 • Villa SULT, Kruses Gate 8, Oslo, Norge
  Utsatt oppstart. Vi starter ved 6 påmeldte. Pust, bevegelse og avspenning for ro og harmoni. Hver time har tema og vi tilpasser øvelser til ukens tema. Øvelsene gjøres stående, sittende eller liggende på behagelige ullmatter. Vi øver på bevegelse og tilstedeværelse i kropp og sinn.
 • Kolbotn, Kolbotnveien 7, 1410 Kolbotn, Norge
  Kurs 6 uker, ukentlig mandager. Påmelding send mail til aina@hviletrener.no innen 24t før timen. Pust, bevegelse og avspenning. Vi avslutter med en god avspenningsøvelse som gir velvære og indre ro.
 • Kolbotn, Kolbotnveien 7, 1410 Kolbotn, Norge
  Yin Yoga med fokus på balanse i kropp og sinn. Pust, bevegelse og avspenning for ro og harmoni. Hver time har tema og vi tilpasser øvelser til ukens tema. Øvelsene gjøres sittende eller liggende på behagelige ullmatter. Vi avslutter med en god avspenningsøvelse som gir velvære og indre ro.
 • Kolbotn, Kolbotnveien 7, 1410 Kolbotn, Norge
  Kurs 6 uker, ukentlig mandager. Passer for nybegynner til mindfulness og yoga, og deg som ønsker å redusere stress. Vi gjøre rolige, yogiske bevegelser og avslutter med meditasjon.
 • MediYoga og mindfulness, Dronningens Gate 23, 0154 Oslo, Norge
  2 samlinger og kurskvelder. Øvelser på video og pdf. TRE (tension release exercises) og kroppskanning. Dyp avspenning og metode for selvregulering av nervesystemet.
 • Villa SULT, Kruses Gate 8, Oslo, Norge
  Yin Yoga med fokus på balanse i kropp og sinn. Pust, bevegelse og avspenning for ro og harmoni. Hver time har tema og vi tilpasser øvelser til ukens tema. Øvelsene gjøres sittende eller liggende på behagelige ullmatter.
bottom of page