top of page

tor. 19. okt.

|

Glød Yoga

Hviletrening - mindfulness og yoga som stressmestring, Oslo (2)

Pust og bevegelse for å øke stresstoleranse og tilstedeværelse. Hensikt er at du oppnår økt indre ro og hvile. Du lærer teori og øvelser som kan bidra til å balansere ditt nervesystem. Du blir kjent med HRV, vagusnerven og pusteøvelser du kan trives med. 3 ukers kurs à 45 minutter, Pris 900,-

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Hviletrening - mindfulness og yoga som stressmestring, Oslo (2)
Hviletrening - mindfulness og yoga som stressmestring, Oslo (2)

Tid og sted

19. okt. 2023, 17:30 – 18:15

Glød Yoga, Parkveien 62, Oslo

Om arrangementet

3-ukers kurs à 45 minutter. Påmelding eller spørsmål på mail til aina@hviletrener.no 

Gratis forsamtale, 30 min.

Her vil du få mulighet til å lære om øvelser og teori om bevegelser, hjernen og nervesystemet. Hvilken øvelser kan du trives med - akkurat der du er. Programmer med pusteøvelser, bevegelse og oppmerksomt nærværstrening på 20 minutter kan ha stor effekt for økt ro, hvile og konsentrasjon. Du vil i dette kurset legge merke til hva som er gode og tilpasset øvelser for deg. Du får tilgang til et program på ca. 20 min. etter kurset er ferdig. 

Passer for deg som er ny til yoga eller ønsker å få tilbake gode rutiner innen mindfulness og yoga. Kanskje har du utfordringer med stress, utmattelse, konsentrasjon eller uhensiktsmessige mønstre (f.eks avhengighet av mat, sukker, trening eller annet.) Mulighet for gratis forsamtale online eller telefon før oppstart om du ønsker det. 

Aina Gunnerud er kursleder og har solid utdannelse og praksis som kursleder, og egenerfaring med øvelser fra mindfulness, yoga, stressmestring og avspenning. 

Erfaring som kursholder i Livsstyrketrening (PiO), Mindful eating (ROS Oslo) og kroppsorienterte metoder (yoga eller TRE)

Kursleder startet med MediYoga i 2016 og tok lærerutdannelsen i Mindful Yoga, ferdig i 2020. Hun deltar også i forsikningsprosjekt om Yoga som behandling, som brukermedvirker. (UiO. psykologisk institutt)

Flere utdannelser innen mindfulness, ernæring og veiledning.

Fordypning i yoga som stressmestring 2023 (TAY - 70, traumeanpassad yoga - forskningbasert undervisning om stress, hjernen og yoga)

Dele dette arrangementet

bottom of page